Zanimljivosti

‘VELIKI POTICAJ’ Konobi Knez brončani ‘Suncokret ruralnog turizma’

Dodjela nagrada za sedmi ‘Suncokret ruralnog turizma’ održala se ovog utorka u Hotelu Academia u Zagrebu. ‘Konoba Knez’ osvojila je treće mjesto i brončanu plaketu.

-Bila nam je čast sudjelovati i biti u društvu 150 nominiranih za najbolji primjer ruralnog turizma u Hrvatskoj.  Ovo je veliki uspjeh za našu obitelj i posao koji s ljubavlju radimo. Jako smo sretni i ponosni što je naš trud i rad prepoznat i od strane stručnjaka u turizmu. Svakako, ovo je za nas korak naprijed i veliki poticaj da nastavimo raditi sa još većim trudom i voljom – naglasili su.

Velika hvala uputili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji koji ih je prijavila, kao i Udruzi ‘Klub članova selo na čelu s predsjednicom Dijanom Katicom, koji su ih posjetili i ocjenjivali njihov rad. ‘Također zahvaljujemo svima koji nas prate i posjećuju našu konobu’, zaključili su.

Mi im ovim putem šaljemo čestitke! Priču o obitelji Knez možete pročitati ovdje.

Izvor: Konoba Knez

Pročitajte još

PEPELNICA ILI ČISTA SRIJEDA Počinje korizmeno razdoblje

Dulist

MASLINA 2020. Danjel Sabadin šampion, a nagrađena i Zrinka Cvitešić

Dulist

DULIST PRVI DONOSI Obnovljena crkva sv. Mihajla otvara se 17. ožujka

Leona Rašica

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija