Natrag
22.4.2018 20:32

facebook

twitter

google

rss

dulist

 

Opći uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal dulist.hr. Korištenjem dulist.hr portala i svih pridruženih stranica koje pripadaju dulist.hr domeni smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Sadržaj i usluge

Dulist.hr posjetiteljima u dobroj namjeri osigurava korištenje svojih sadržaja. Dulist.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koje kreiraju sami posjetitelji, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Dulist.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje dulist.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i dulist.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Dulist.hr nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na dulist.hr portalu. Mogući poslovni odnos oglašivača i korisnika dulist.hr portala isključivo se zasniva na poslovnom dogovoru oglašivača i korisnika te dulist.hr nije odgovoran za bilo kakvu moguću štetu proizašlu iz takvog poslovnog odnosa.

Autorska prava

Dulist.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala dulist.hr i podložno je tužbi. Ukoliko smatrate da je dulist.hr povrijedio Vaša autorska prava, pritužba će biti odmah razmotrena, a sporni sadržaj uklonjen ukoliko se ustanovi da je pritužba osnovana.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Dulist.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Zaštita privatnosti

Dulist.hr se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika dulist.hr portala. Dulist.hr može prikupljati osobne podatke korisnika samo uz njihovu suglasnost. Dulist.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke dulist.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio korisnicima. Dulist.hr se obavezuje čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila dulist.hr portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja

Dulist.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
(Posljednja izmjena 15. rujna 2011.)

Impressum |  © 2013 dulist d.o.o. Sva prava pridržana