DuList IN

EMIR HOT OKUPLJA SJAJNU EKIPU Stigao i slavni basist Dino Fiorenza!

EMIR HOT OKUPLJA SJAJNU EKIPU Stigao i slavni basist Dino Fiorenza!

Jedan od najboljih svjetskih basista današnjice, Dino Fiorenza, sletio je sinoć iz Rima u dubrovačku zračnu luku!

Fiorenza, poznat po suradnji sa svjetskim imenima kao što su Steve Vai, Paul Gilbert, Jennifer Batten, Slash, Zack Wilde, Yngwie Malmsteen, Mistheria, John West, Rob Rock, Mark Boals, John Macaluso, Edu Falaschi, Marco Sfogli i brojni drugi, pridružit će se Emiru Hotu u mostarskom studiju Pavarotti i odsvirati bas na Hotovom novom albumu Beyond Rock. Emir Hot tako oko sebe okuplja sjajnu glazbenu ekipu, a prije nekoliko dana istim povodom stigao je i Tom Newman, o čemu više možete čitati ovdje.

“U Dubrovniku sam prvi put, ali sam već boravio u Hrvatskoj. U Zagrebu sam svirao na Klavitari, festivalu rock/metal virtuoza iz cijelog svijeta. I s Emirom sam tamo nastupio. Radujem se što sam stigao u Dubrovnik i obzirom da Emir sada živi ovdje, nadam se da ću dolaziti češće – kazao je Fiorenza sinoć u Zračnoj luci Dubrovnik, a na pitanje što očekuje od Emirovog novog albuma, kaže kroz osmijeh:

“Ekipa okupljena na novom Hotovom albumu je sjajna. Emir Hot, Mistheria i ja smo dugogodišnji prijatelji i suradnici. Uz producenta Toma Newmana i ostale članove tima, siguran sam da će album zazvučati sjajno.”
Simpatični Fiorenza prisjetio se i najdražeg projekta…

– Najdraži projekt na kojem sam radio je Vivaldi Metal project. Maestro Mistheria je glava projekta, idejni začetnik i čovjek koji ga je izveo do kraja u suradnji s najboljim svjetskim glazbenicima. Bilo je fantastično svirati u najvećoj metal operi na svijetu. I Hot je svirao na projektu. Nezaboravno iskustvo – kazao je slavni basist, a mi jedva čekamo čuti kako će zvučati njegov i Emirov zajednički projekt!

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist