Županija

Župski vrtić provodi besplatan program ranog učenja engleskog jezika

Dječjem vrtiću Župa dubrovačka verificiran je Posebni program ranog učenja engleskog jezika Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Program se provodi u tekućoj pedagoškoj godini u trajanju od pet mjeseci za četiri skupine zainteresirane djece, ističu iz vrtića. Svaka skupina će odrađivati Program dva puta tjedno. Ovaj Program će koristiti 74 djece, a za roditelje je besplatan jer je financiran sredstvima dobivenim iz Projekta ‘Unaprjeđenje usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja dječjeg vrtića Općine Župa dubrovačka’. Provodit će ga vanjska suradnica Nikolina Lubura Lujetić, profesor engleskog jezika i književnosti.

Posebni program ranog učenja engleskog jezika je jedan od osam programa koji se planiraju verificirati i početi provoditi u Dječjem vrtiću Župa dubrovačka, a sve iz sredstava navedenog Projekta.

Pročitajte još

ADIO DUNDO NIKO Preminuo posljednji konavoski šuster

Dulist

BOŽO LASIĆ ZAPREPAŠTEN DIVLJALUKOM Drastične sankcije za divlja odlaganja otpada

Dulist

Župa obnavlja dokumentaciju korisnika socijalne skrbi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija