Natrag
17.2.2019 05:11

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŽUPLJANI IZABRALI Oberan, Barović i JK Župa dubrovačka su najbolji

22.12.2015 @ 22:58 Dulist Sport
8;8

Podijelite:

Iva Oberan, Maro Barović i Judo klub Župa dubrovačka najbolji su sportaši i sportski klub Župe dubrovačke u protekloj 2015. godini.

Odluku o najboljima u protekloj godini, donijeli su istaknuti sportski djelatnici, bivši sportaši i predstavnici sportskih klubova članovi žirija trećeg Izbora najboljih sportaša Župe kojeg je u suradnji s Općinom Župa dubrovačka organizirao Župski portal – zupcica.hr.

Nagrade i priznanja najboljima na svečanosti u Velikoj vijećnici zgrade Općine u utorak navečer uručili su zamjenik općinskog načelnika Mirko Maslać i urednik portala Nikša Duper.

U izboru za najbolju sportašicu Iva Oberan članica JK Župa dubrovačka je dobila najveći mogući broj bodova – 55, te je uvjerljivo osvojila titulu Najbolje sportašice Župe dubrovačke u 2015.godini. Drugo mjesto s po 19 bodova dijele judašica Petrunjela Pavić i tenisačica Manuela Mijović, a četvrta je atletičarka Made Žeravica s 4 boda.

U konkurenciji sportaša Općine uvjerljivo je s 47 bodova pobijedio Državni prvak u automobilizmu na kružnim stazama Maro Barović član Auto kluba Župa dubrovačka. Na drugom mjestu s 27 bodova je vaterpolski reprezentativac, povratnik u redove Juga Maro Joković, a treći lanjski laureat Antun Račić s 16 bodova.

Kategoriju Najboljeg sportskog kluba Župe dubrovačke treću godinu u nizu uvjerljivo osvaja Judo klub Župa dubrovačka s 50 bodova, ispred Auto kluba Župa dubrovačka s 20 bodova, Vaterpolskog kluba Gusar i Škole nogometa Astarea s po 14 bodova.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana