Županija

Župljani, idete na praksu? Općina će vam financirati pokaze

Općina Župa u cijelosti financira pokazne karte srednjoškolcima koji moraju obavljati praktični dio nastave.

Učenici srednjih škola tijekome redovne nastave imali su besplatne učeničke pokazne karte koje su financirali Ministarstvo, Županija dubrovačko neretvanska i Općina Župa dubrovačka. Obzirom na pandemiju uzrokovanu koronavirusom, obustavljeno je financiranje od strane ministarstva prema županiji za ovu svrhu. Uvažavajući tešku situaciju kroz koju svi trenutno prolazimo, načelnik Silvio Nardelli kontaktirao je JGP Libertas i predložio da Općina Župa dubrovačka u cijelosti financira pokazne karte učenicima srednjih škola iz Župe dubrovačke koji moraju obavljati praktični dio nastave u svibnju i lipnju.

Pozivaju se učenici koji žele izvaditi učeničke pokazne karte da dostave potvrdu o nužnosti obavljanja prakse ovjerenu od škole koju pohađaju. Potvrdu s popunjenim zahtjevom preslikom osobne iskaznice treba dostaviti na e-mail: opcina@zupa-dubrovacka.hr. Općina Župa dubrovačka će sukladno dostavljenim zahtjevima Javnom gradskom prijevozu Libertas poslati popis učenika kojima će u cijelosti pokriti troškove pokaznih karata. Zahtjev možete preuzeti ovdje.

 

Pročitajte još

ŠESTO ISPITIVANJE More na pet plaža nije izvrsne kakvoće

Dulist

DOBROSLAVIĆ ČESTITAO PLIVAČIMA JUGA ‘Učinili ste nas ponosnima’

Dulist

ŽUPANIJA OSIGURALA 2,4 MILIJUNA KUNA Radni materijali i ove godine besplatni osnovnoškolcima

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija