Natrag
23.3.2019 22:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

Županija slavi svoj Dan

10.5.2012 @ 17:48 Dulist Aktualno

Podijelite:

Dubrovačko-neretvanska županija u subotu 12. svibnja slavi svoj Dan.

Središnji program obilježavanja Dana Dubrovačko-neretvanske županije i Blagdan Svetog Leopolda Bogdana Mandića počinje sutra u 10 i 30 odavanjem počasti poginulim braniteljima i civilnim žrtvama Domovinskog rata na Spomen- križu na groblju Boninovo, nakon čega će u 11 sati se održati prigodni kulturno-umjetnički program na kojem će nastupiti Klape Kaše-Dubrovnik, KUD Župa Bagalović-Krvavac, KU Žutopas-Smokovljani/Visočani i KUD Komolac i Glazba Komolac i to ispred Crkve Svetoga Vlaha, uz predstavljanje i degustaciju vina Dubrovačko-neretvanske županije

U 12 sati najavljena je Svečana sjednica Županijske skupštine u KMD-u, nakon čega će se u 13 sati i 15 minuta u Palači Sponza održati proglašenje najuspješnijih sportaša Dubrovačko-neretvanske županije u 2011., dok će se u isto vrijeme ispred Crkve Svetoga Vlaha održati nastup Klape sv. Nikole iz Metkovića i F.S. Poloneza iz Orebića.              
              
Program se nastavlja i u subotu Svetom misu u Crkvi Gospe od Milosrđa u 9 sati, dok će program zaključiti Dvanaesti susret puhačkih orkestara Dubrovačko-neretvanske županije na Stradunu.

Program obilježavanja Dana Dubrovačko-neretvanske županije počinje večeras predavanjem dr.sc. Vinicija Lupisa „Kult bokokotorskih mučenika svetih Petilovrijenaca“ u Samostanu Svete Klare s početkom u 20 sati.  

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana