Natrag
20.3.2019 22:54

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan Vodovodu: Vratite novac Bolnici!

13.12.2011 @ 16:01 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Zbog ovrhe Vodovoda Dubrovnik nad Općom bolnicom javnosti se obratio i župan Nikola Dorboslavić.

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:
– Iznenađeni smo ovim neprimjerenim potezom Vodovoda i njegovog većinskog vlasnika Grada Dubrovnika kojim se ovrhom naplatilo dugovanje Opće bolnice Dubrovnik rema Vodovodu. Županija je u nekoliko navrata sudjelovala na sastancima OB Dubrovnik, Vodovoda i Grada Dubrovnika, a na kojima se tražio način rješavanja problema naplate duga. Ovrha, koja se dogodila jednostrano, je rješenje koje ugrožava rad bolnice, što to je neprihvatljivo.

Svima je poznato da OB Dubrovnik ima ograničene i točno utvrđene prihode te da nije u mogućnosti odjednom vratiti dug. Pozivamo stoga Vodovod da vrati sredstva OB Dubrovnik i tako joj omogući normalan rad te da se vrati pregovorima i iznalaženju dogovornog rješenja – izjava je župana Nikole Dobroslavića.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana