Aktualno

Župan Vladi: Povežite Hrvatsku!

Župan Nikola Dobroslavić reagirao je na istup ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine o prometnom povezivanju Dubrovačko-neretvanske županije.

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačko-neretvanska županija nema još uvijek niti metra autoceste. Dubrovnik je teritorijalno odvojen od matice zemlje. U Dubrovnik i iz Dubrovnika putuje se prelazeći dva puta državnu granicu, što nema nigdje u Europskoj uniji.

Mi smo strpljivo čekali da u prometnom povezivanju Hrvatske dođe red na nas. Naš je red došao i ne prihvaćamo da netko sad kaže da za nas nema novca, odnosno da postoje drugi prioriteti. Pelješki most je najbolje rješenje prometnog povezivanja ove županije, a on rješava i pitanje spajanja Hrvatske u jednu kopnenu cjelinu.

Most ima sve potrebne dozvole, dio radova je već odrađen, i treba ga dovršiti. Pozivam Vladu da dovrši ovaj milenijski projekt, da poveže ovu županiju, da poveže Hrvatsku u jednu cjelinu – zaključio je Nikola Dobroslavić.

Pročitajte još

Počeo volonterski projekt ’72 sata bez kompromisa’

Dulist

MINISTRICA BEDEKOVIĆ POTVRDILA Sigurna kuća na jugu Hrvatske do kraja godine

Dulist

Korisnici Josipovca obilježili Dan kruha

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija