Natrag
18.4.2019 14:48

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan Vladi: Povežite Hrvatsku!

19.1.2012 @ 14:16 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić reagirao je na istup ministra pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatka Komadine o prometnom povezivanju Dubrovačko-neretvanske županije.

Njegovo priopćenje donosimo u cijelosti:

– Dubrovačko-neretvanska županija nema još uvijek niti metra autoceste. Dubrovnik je teritorijalno odvojen od matice zemlje. U Dubrovnik i iz Dubrovnika putuje se prelazeći dva puta državnu granicu, što nema nigdje u Europskoj uniji.

Mi smo strpljivo čekali da u prometnom povezivanju Hrvatske dođe red na nas. Naš je red došao i ne prihvaćamo da netko sad kaže da za nas nema novca, odnosno da postoje drugi prioriteti. Pelješki most je najbolje rješenje prometnog povezivanja ove županije, a on rješava i pitanje spajanja Hrvatske u jednu kopnenu cjelinu.

Most ima sve potrebne dozvole, dio radova je već odrađen, i treba ga dovršiti. Pozivam Vladu da dovrši ovaj milenijski projekt, da poveže ovu županiju, da poveže Hrvatsku u jednu cjelinu – zaključio je Nikola Dobroslavić.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana