Politika

Župan primio predstavnike KPK-a

Župan primio predstavnike KPK-a

Župan Nikola Dobroslavić održao je danas u Palači Ranjina sastanak sa predstavnicima Korčulanskog plivačkog kluba, tajnikom Kluba Antom Žanetićem, glavnom plivačkom trenericom Vesnom Marinović i predsjednikom skupštine Korčulanskog plivačkog kluba Androm Depolom.

 
Predstavnici KPK-a zahvalili su Dubrovačko-neretvanskoj županiji na potpori za izgradnju natkrivenog plivačkog bazena koji je svečano otvoren u rujnu 2012. godine, a koji je Županija sufinancirala u iznosu od 4 milijuna kuna. Također su zahvalili za financijsku podršku Županije i Zajednice sporta Dubrovačko-neretvanske županije programima KPK u kojima sudjeluje oko 250 djece svih uzrasta i u plivačkoj i u vaterpolskoj sekciji. Cijeli rad Kluba  je orijentiran  na mlađe kategorije plivača i vaterpolista.
 
Glavna trenerica Marinović ukratko je prezentirala programe koji se rade sa djecom, kao i izložila buduće planove prema kojima bi se s vremenom u rad Kluba uključila i djeca s posebnim potrebama.
 
Župan Dobroslavić je naglasio kako će Županija i dalje nastaviti pružati podršku projektu koji uključuje sve veći broje djece, te će se pokušati izdvojiti veća sredstva, sukladno mogućnostima u županijskom proračunu.     
 
Uz Župana Dobroslovića, sastanku su nazočili i zamjenik župana Frano Skokandić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Marijeta Hladilo.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist