Natrag
26.4.2019 12:29

facebook

twitter

google

rss

dulist

Župan podržao humanitarnu utakmicu za djevojčicu Gogu

22.3.2019 @ 14:50 Dulist Županija
5;5

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić u četvrtak je sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić, primio trenera dubrovačkog Ragbi kluba Invictus Danijela Keserovića i direktoricu Dubrovnik Partnera Tildu Bogdanović.

Na sastanku je predstavljen humanitarni projekt koji je upravo u pripremi – prijateljska ragbi utakmica između Hrvatske ragbi reprezentacije i reprezentacije Sveučilišta Oxford iz Velike Britanije koja će se 6. travnja održati upravo u Dubrovniku. Kako je rečeno na sastanku, cijena ulaznice za ovu utakmicu, koja će se održati na Gradskom stadionu Lapad, iznosi 20 kuna, a cjelokupni prihod namijenjen je liječenju naše sugrađanke Gordane Goge Knego, oboljele od cerebralne paralize.

Župan Dobroslavić izrazio je potporu hvalevrijednoj inicijativi humanitarnog karaktera, naglasivši pritom kako je dodatni značaj ovakvih događanja u promociji zdravog života i sportskih aktivnosti, ali i svjesnosti o tome da smo dužni pomagati onima kojima je naša pomoć potrebna.

Na sastanku su izneseni i ostali detalji o samoj orgainizaciji ovog izuzetno zanimljivog sportskog susreta te je zaključeno da će ga Dubrovačko-neretvanska županija u potpunosti podržati.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana