Natrag
20.3.2019 23:24

facebook

twitter

google

rss

dulist

ŽUPAN O TUŽBI PROTIV ODLUKE DKOM-a Hrvatska nije ničija kolonija, Pelješki most mora ići!

16.4.2018 @ 18:16 Dulist Županija

Podijelite:

Župan Nikola Dobroslavić komentirao je danas napise o eventualnoj tužbi tvrtke Strabag protiv odluke DKOM-a i traženju zaustavljanja postupka sklapanja ugovora s izvođačem radova čime bi se značajno odužila izgradnja Pelješkog mosta.

– Pelješki most je najvažniji projekt ove županije i Republike Hrvatske. Propisanim postupkom izabran je izvođač radova – istaknuo je župan i dodao kako vjeruje ‘Hrvatskim cestama, Ministarstvu mora, prometa i infrastrukture, Vladi RH te Državnoj komisiji za kontrolu postupaka javne nabave’.

– Očekujemo skoro potpisivanje ugovora s tvrtkom ‘China Bridge and Road Corporation’ kao i da to potpisivanje bude u Dubrovniku. Uvažavamo Strabag kao uglednu tvrtku, ali upozoravamo da medijske napise o tužbama naši građani shvaćaju kao prijetnju koja ih vrijeđa jer osjećaju da se takvom eventualnom tužbom Hrvatska omalovažava i tretira ju se kao koloniju. Hrvatska nije ničija kolonija. Hrvatska je suverena i samostalna država što bi svi koji u njoj posluju trebali uvijek imati na umu – rekao je župan Dobroslavić.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana