Županija

Župan Dobroslavić i načelnik Lasić uputili čestitke povodom početka nove školske godine

Župan Nikola Dobroslavić i načelnik Općine Konavle Božo Lasić uputili su čestitke učenicima, učiteljima i roditeljima pred početak nove školske godine.

Tekstove čestitki prenosimo u cijelosti.

Dragi naši učenici i učitelji osnovnih i srednjih škola! Poštovani roditelji,

Čestitam vam početak nove školske godine u kojoj će školsko zvono označiti povratak u školske klupe, ali i povratak novim izazovima u kojima ćete imati priliku uroniti u more znanja, obogatiti svoj život novim spoznajama, usavršiti svoje vještine, razviti kreativnost i steći nova prijateljstva koja će donijeti radost i veselje i obogatiti vaše djetinjstvo i ranu mladost.
Uzajamno poštovanje i timski rad svih sudionika odgojno-obrazovnog procesa koji vodi napretku stvaraju školsko ozračje u kojem odgoj i obrazovanje djece i mladih postaju zalog sretne budućnosti i opstojnosti naše Domovine. Svi smo pozvani dati najbolje od sebe!

Svima želim puno strpljivosti i ustrajnosti i neka vam nikada ne nedostaje ljubavi i veselja!

Vaš župan

Nikola Dobroslavić

 

Dragi učenici, dragi nastavnici i roditelji,

Početak svake školske godine je radosno vrijeme kako za djecu tako i za sve učitelje i roditelje. Bilo da je riječ o prvašićima koji se prvi put susreću sa školskim klupama ili onima koji se u njih vraćaju, škola je oduvijek bila i uvijek će biti mjesto na kojem iz godine u godinu rastemo.

Djeco, prijateljstva i znanja koja ćete uskoro steći vrijedit će vam za cijeli život. Budite što jeste, budite znatiželjni, uporni, razigrani, ali uvijek znajte da vaši učitelji i roditelji žele samo ono najbolje za vas.

Od kolijevke pa do groba najljepše je ono đačko doba. Iskoristite ga najbolje što možete, uživajte kako bi učili, učite kako bi svakodnevno uživali.

Sretan početak nove školske godine!

Načelnik

Božo Lasić

Pročitajte još

IZ OPĆINE KONAVLE Preporuča se i dalje tretirati masline protiv maslinine muhe

Dulist

RADOVI U KONAVLIMA Uređuje se trg iza Crkve sv. Nikole u Čilipima

Dulist

SJEDNICA GOSPODARSKOG VIJEĆA ŽUPANIJSKE KOMORE Savić: Euro najranije 2023. godine

Dulist.hr

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija