AktualnoCrna kronika

Srušio se manji zrakoplov, tri osobe ozlijeđene

Srušio se manji zrakoplov, tri osobe ozlijeđene

Tri osobe ozlijeđene su u padu manjeg zrakoplova tipa C182 (Cessna 182) registarske oznake OE-DDU na zemljanu površinu koji se dogodio oko 16.40 sati u blizini Zračne luke Dubrovnik.

Kako saznajemo od glasnogovornice PU Dubrovačko-neretvanske Davorke Bečić, riječ je o privatnom zrakoplovu austrijskih oznaka koji je bio na letu iz Graza za Dubrovnik. Kako ističe glasnogovornica, policija osigurava cijelo područje, a na terenu su i hitna te vatrogasci.

Neslužbeno saznajemo kako je uzrok pada kratkotrajno nevrijeme koje je pogodilo naše područje u tim satima, zbog čega je avion pao na zemljanu površinu pored piste. Dodajmo kako je pista zatvorena, za sva polijetanja i uzlijetanja.

Zračna luka Dubrovnik otvorena je za sav promet.

NAJNOVIJE (18.00) – Direktor Zračne luke Dubrovnik Frano Luetić rekao je kako se zrakoplovna nesreća dogodila pri slijetanju zrakoplova, koji je sletio južno izvan osnovne i rulne staze.

– Tri su ozlijeđene osobe vozilom Hitne pomoći prevezene u OB Dubrovnik. U najbržem mogućem roku intervenirali su vatrogasno-spasilački timovi Zračne luke. O svemu su obaviještena državna tijela za istragu zrakoplovnih nesreća – izjavio je Luetić.

– Zbog nesreće Zračna luka jedno je kraće vrijeme bila zatvorena za promet, ali nije bilo većih poremećaja u redovima letenja – dodao je Luetić.

Više informacija uskoro.

 

Pročitajte još

‘RIM TIM TAGI DIM’ Baby Lasagna u finalu Eurosonga!

Dulist

Roko Tolić jedan od kandidata za direktora aerodroma Crne Gore

Dulist

SVEČANI PROGRAM Hrvatski liječnički zbor obilježava 150 godina

Dulist