Natrag
25.6.2018 06:28

facebook

twitter

google

rss

dulist

Žohari “napali” Grad!

18.6.2012 @ 13:38 Andrea Falkoni Račić Zanimljivosti

Podijelite:

Žohari su napali povijesnu jezgru i Pile. Tako će Sanitat zbog pojačane pojave insekata obaviti dezinsekciju u ulicama Ispod Mira, Prijekom, Boškovićevoj, Dropčevoj, Strossmayerovoj, Petilovrijencima i Sv. Đurđa.

Sve po nalogu Upravnog odjela za komunalne djelatnosti, koji je zaprimio prijave građana o povećanom broju insekata na ovom području.

No, iz gradske uprave predlažu, a sve kako bi čišćenje u potpunosti uspjelo, korisnicima poslovnih prostora i stanova u navedenim ulicama da tijekom istog razdoblja obave dezinsekciju u vlastitim prostorima „budući da je izvjesno kako se žohari ne koriste samo javnim površinama“.

Građani se, ističu iz gradske uprave, za sve dodatne informacije i dogovore o obavljanju dezinsekcije mogu obratiti Sanitatovoj D.D.D.D. službi na adresi Lazareti b.b. ili na telefon 020/427-855.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana