Grad

Zimska ponuda Dubrovnika predstavljena u Sarajevu

Zimska ponuda Dubrovnika predstavljena u Sarajevu

 Zimska turistička ponuda grada Dubrovnika predstavljena je u Sarajevu u Hotelu Europa.

To je prvi u nizu projekata predstavljanja našeg grada na tržištima Bosne i Hercegovine, Slovenije, Albanije, ove godine i Makedonije i Kosova, s ciljem privlačenja gostiju iz bližih zemalja na dolazak u Dubrovnik tijekom zimskog razdoblja.

Prezentaciju turističke ponude otvorio je Siniša Žakula , voditelj Odjela za promociju i online strategiju TZ Grada Dubrovnika , dok se u ime Grada Dubrovnika nazočnima obratio pročelnik Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i more Milan Perić.

Perić je naglasio kako smo ponosni što je Dubrovnik ove godine prvi put ostvario 3 milijuna noćenja te je uputio je poziv svima da posjete naš grad tijekom zime, posebno za Doček Nove 2015. godine, Festu sv.Vlaha i karnevalske svečanosti.

Sarajlije su gosti koji vole u Dubrovnik dolaziti zimi te je ova tradicionalna prezentacija iskorištena za predstavljanje zimske ponude otvorenih dubrovačkih hotela i privatnog smještaja.

Na predstavljanju je bilo četrdesetak novinara i turističkih agenata s područja BiH. Uz događanja koja se u Dubrovniku organiziraju tijekom zime stručni suradnik za promociju i on-line strategiju TZ Grada Dubrovnika Božo Burić predstavio je redovne subotnje nastupe FA Linđo u kinu Sloboda, programe Božić u Gradu te četverodnevni zabavni program Dočeka Nove godine na Stradunu.

Uz predstavnike TZ grada i grada Dubrovnika u prezentacij su se uključili predstavnici hotelskog kompleksa Importanne Resort, Grand Hotel Park i TZ Dubrovačko primorje.

Gost prezentacije Dubrovnika u Sarajevu bio je doministar federalnog ministarstva turizma Bosne i Hercegovine Nedjeljko Babić, zatim predstavnici općine Neum na čelu sa gradonačelnikom Neuma i hotelijeri s područja Sarajeva.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović