DuList IN

[ŽELJE I OSVRTI] LENA KRAMARIĆ Radujem se 2020. zbog četiri izložbe i novog projekta

2019. godina je iza nas. Bila je ispunjena uspjesima i padovima, događanjima i iznenađenjima. Najbolje su to osjetile osobe iz našeg javnog i društvenog života. Baš njih smo pitali kakva je im je 2019. godina bila, je li im ispunila očekivanja te koji su njihovi planovi za novu 2020.
Umjetnica Lena Kramarić ističe kako joj se godina za nama činila jako dugačka.
-S obzirom na kombinaciju privatnih i poslovnih obveza i s obzirom da su veliku većinu ipak preuzele privatne, baš je bila duga. U 2020. se želim više posvetiti svojim poslovnim planovima i prvenstveno slikarstvu koje je ove godine zbog svega nekako palo na ‘deseto’ mjesto. 2019. godinu ću pamtiti po edukacijama koje pohađam i velikom iskustvu u šest mjeseci koje sam provela radeći u ateljeu u povijesnoj jezgri. Od toga sam očekivala jednu stvar, a dobila nešto drugo i sada radim na daljnim poslovnim planovima. Svakako sam veoma zadovoljna street art radionicama na kojima sam iskreno uživala. Voljela bih kada bi imala više vremena u danu i takvim stvarima se mogla baviti češće. 2019. i nije ispunila moja očekivanja bez obzira što sam bila spremna na to da neće biti lagana. Zato se radujem 2020., jer namjeravam otvoriti četiri izložbe koje već dugo planiram i jedan super projekt o kojem ćete više ipak saznati kasnije.

Pročitajte još

PRVI SINGL ŽUPKE ANJE GRABOVAC Ne želim više držati pjesme u ladici

Maria Prkut

Ove godine neće biti Noći Porporele

Dulist

STIGLA JE ‘ECLIPSE’ Megajahta Romana Abramoviča ni ovog ljeta nije zaobišla Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija