Natrag
18.2.2019 11:26

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Želimo ljudski most od Konavala do Stona’

27.5.2013 @ 12:26 Nikša Miletić Politika

Podijelite:

HDZ krajnjeg juga Hrvatske odlučio je stisnuti svoje redove.

Predvođeni županom dubrovačko neretvanskim Nikolom Dobroslavićem, kandidat HDZ-a za gradonačelnika grada Dubrovnika Teo Andrić, te redom HDZ-ovi načelnici općine Konavle Luka Korda, Župe dubrovačke Silvio Nardelli, Dubrovačkog primorja Nikola Knežić te Stona Vedran Antunica održali su konferenciju za novinare na kojoj su pozvali sve Konavljane, župljane i primorce koji žive u Dubrovniku da daju glas Andriću u drugom krugu izbora.

Kako su istaknuli na pressici, na takav način storili bi ljudski most suradnje između Grada Dubrovnika i okolnih općina, kakav je nemoguć dok je na čelu Dubrovnika Andro Vlahušić, inače HNS-ovac.

-Većinu svog mandata proveo sam u ratu s aktualnim gradonačelnikom oko vitalnih pitanja za Županiju – istaknuo je župan Dobroslavić.

-Mi smo svi vezani za Dubrovnik, i osnovni cilj nam je da ostvarimo dobru suradnju s Gradom – dopunio je županove riječi prvi čovjek Župe dubrovačke Silvio Nardelli.

-Dajem punu podršku Teu Andriću i pozivam sve Konavljane koji žive u Gradu da naprave isto. Time daju glas za Konavle i daju glas za to da nas više ne mogu ucjenjivati. Konavle i Župa ne mogu bez Dubrovnika, ali Dubrovnik bi bio otočić bez općina koje ga okružuju – rekao je na pressici Luka Korda.

-Dosada smo na čelu Grada imali ljude koji smatraju da našu općinu treba ukinuti. Vrijeme je da biramo drugačije – rekao je Nikola Knežić, a njegovom apelu pridružio se i načelnik općine Ston Vedran Antunica.

-Mi smo vezani jedni za druge, ako se krenemo dijeliti nećemo daleko stići – rekao je pak Teo Andrić te nastavio:

-Ne želim sutra biti kao Vlahušić i uzdizat samo sebe. Ako mogu pomoći Župi pomoći ću, ne želim reketariti, ni s autobusnim linijama ni ičim drugim – zaključio je Andrić.

 

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana