Crna kronika

ŽC 112 U protekla 24 sata tri prometne nesreće

Iz Županijskog centra 112 obavijestili su o događajima u protekla 24 sata.

U četvrtak 5. srpnja u 8.29 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali – D8 kod Bistrine. U ovoj nesreći sudjelovali su motor i osobno vozilo. ŽC112 Dubrovnik odmah je po dojavi izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste.

Istog dana u 11.08 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali – D8 u Zaton Dolima. U ovoj nesreći sudjelovali kombi i osobno vozilo. ŽC 112 Dubrovnik također je odmah po dojavi izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste. U 11.38 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila u Potirni – Općina Blato. U ovoj nesreći sudjelovali su jedno osobno vozilo i dvoje biciklista . ŽC112 Dubrovnik o ovom događaju izvijestio je HMP i policiju.

Pročitajte još

POŽAR U MOKOŠICI LOKALIZIRAN Došlo do požara u kuhinji!

Dulist

AKCIJA TRAGANJA U ZADRU Na području Bibinja nestao Dubrovčanin Michael Wolf

Dulist

Sedamnaest osoba ‘palo’ s marihuanom, hašišem, amfetaminima…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija