Crna kronika

ŽC 112 U protekla 24 sata tri prometne nesreće

Iz Županijskog centra 112 obavijestili su o događajima u protekla 24 sata.

U četvrtak 5. srpnja u 8.29 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali – D8 kod Bistrine. U ovoj nesreći sudjelovali su motor i osobno vozilo. ŽC112 Dubrovnik odmah je po dojavi izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste.

Istog dana u 11.08 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći na Jadranskoj magistrali – D8 u Zaton Dolima. U ovoj nesreći sudjelovali kombi i osobno vozilo. ŽC 112 Dubrovnik također je odmah po dojavi izvijestio HMP, policiju i Dubrovnik ceste. U 11.38 sati u ŽC 112 Dubrovnik zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom. Nesreća se dogodila u Potirni – Općina Blato. U ovoj nesreći sudjelovali su jedno osobno vozilo i dvoje biciklista . ŽC112 Dubrovnik o ovom događaju izvijestio je HMP i policiju.

Pročitajte još

VOZAČI, OPREZNO! Na Obodu sudar kamiona i osobnog vozila

Dulist

PROMETNA NESREĆA U POPOVIĆIMA Vozač pušten da se brani sa slobode

Dulist

TJEDNO IZVJEŠĆE ‘Plavci’ ispisali skoro 500 kazni!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija