Grad

ZBOG RADOVA NA PŠ MONTOVJERNA Učenicima organiziran prijevoz libertasovim autobusima

Paralelno s početkom radova na izgradnji osnovne škole Montovjerna, a sukladno ranijim najavama, Grad Dubrovnik, javni prijevoznik Libertas i OŠ Lapad organizirali su prijevoz učenika do te matične škole.

Naime, tijekom izvođenja 50 milijuna kuna vrijednih radova rekonstrukcije – dogradnje i nadogradnje škole Montovjerna, nastava će se odvijati u osnovnoj školi Lapad. Za to vrijeme, a počevši od ponedjeljka, 14. siječnja na relaciji između početne stanice u Gospinom polju do OŠ Lapad i obratno prometovat će novouvedena linija 2B.

Prvenstveni cilj uvođenja ove linije jest olakšavanje dolaska djece na nastavu u OŠ Lapad, stoga će se učenicima „Montovjerne“, koji će liniju 2B koristiti za školski prijevoz, osigurati besplatan pokaz, ali će linija biti dostupna i ostalim građanima po redovnim uvjetima.

Početna stanica u polasku linije je u Gospinom polju od kuda prometuje prema gorici sv. Vlaha, preko Ulice Iva Vojnovića, spušta se niz Ulicu Od svetog Mihajla i penje uz Batalu, dok je stanica ispod OŠ Lapad posljednja iskrcajna stanica. Ujedno, ona je i prva stanica pri povratku prema Gospinom polju.

Linija 2B vozi do kraja školske godine samo radnim danom u vremenu odvijanja školske nastave, a prometovat će prema sljedećem rasporedu. Grafički prikaz kretanja linije u oba smjera s ucrtanim stanicama nalazi se u privitku.

 

Pročitajte još

PROSVJED PROTIV 5G MREŽE ‘Naši građani nisu pokusni kunići’

Dulist.hr

Završena izgradnja skalina kod POS-a I u Mokošici

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija