Grad

ZBOG PLANA UPRAVLJANJA Gradski kotar Grad poziva na zbor građana

Gradski kotar Grad poziva stanovnike ovog kotara na zbor građana koji će se održati u srijedu, 22. siječnja u 18 sati u Dvorani Ivana Pavla II. s temom ‘Definiranje glavnih problema i rješenja kojima se treba baviti Plan upravljanja gradskom jezgrom.

-Poštovani građani, u tijeku je izrada Plana upravljanja starom gradskom jezgrom. Dio vas je već sudjelovao na pripremnim radionicama i fokus grupama. Pod utjecajem interesnih skupina donose se odluke koje podrivaju Plan upravljanja, dok se iskazane želje i potrebe Građana ne uzimaju u obzir. Nismo zadovoljni kako proces napreduje. Jedini način da Plan upravljanja bude dokument svih stanovnika Grada je ukoliko se omogući svakom građaninu ravnopravno sudjelovanje u izradi Plana. Učinimo to putem Zbora Građana.
Dođite, sudjelujte u raspravi i iznesite tri glavna problema ili prijedloga, vezana uz vaš život i upravljanje Gradom. Recite, kakav Grad imamo, kakav Grad trebamo te dajte vaše ideje i prijedloge rješenja koja trebaju biti dio Plana upravljanj – ističu iz GK Grad.

Pojedinačna izlaganja bit će ograničena na 2 minute po osobi, ne zbog isključivosti nego upravo kako bi svi mogli sudjelovati. Nakon što se iznesu svi problemi, prijedlozi i rješenja, zajednički će se glasati o pet najvažnijih točaka, koje će Gradski kotar Grad službeno poslati i dalje zagovarati prema gradskoj upravi i prema izrađivačima Plana upravljanja, kao točke koje moraju biti uključene kao prioriteti u ciljevima Plana upravljanja, naglašavaju iz GK Grad.

-Građani, ne dajte da drugi govore u vaše ime i određuju što morate raditi i kakvom Gradu živjeti. Stoga dođite na Zbor Građana i neka se vaš glas čuje! – stoji u pozivu koji potpisuje predsjednik Vijeća Gradskog kotara Grad Marin Krstulović.

Pročitajte još

RADOVI OD HOTELA MORE DO VILLE WOLFF Zatvara se šetnica Nika i Meda Pucića

Dulist

GRADONAČELNIK U MOKOŠICI Stanovi za mlade i branitelje gotovi do listopada

Dulist

JUTRO NAKON Na policama nema brašna, ulja, antibakterijskih gelova…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija