Natrag
26.3.2019 21:57

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZAVRŠAVAJU SE RADOVI Kako i kada kroz Ulicu Frana Supila?

7.3.2018 @ 17:21 Dulist Aktualno

Podijelite:

Iz Gradske uprave izvijestili su kako će Ulica Frana Supila, zbog izvođenja radova na asfaltiranju, na dijelu od hotela Excelsior do Vrata od Ploča biti zatvorena za promet svih vozila, osim interventnih, od četvrtka 8. ožujka od 8.30 sati do subote 10. ožujka 2018. godine.

U vrijeme izvođenja radova dozvolit će se prometovanje preostalim dijelom Ulice Frana Supila od spoja s Ulicom Petra Krešimira IV pa do spoja s Ulicom Vlaha Bukovca, odnosno do hotela Excelsior kao i na dijelu od izlaza s parkirališta ‘Tenis Tabor’ pa do Vrata od Ploča uz uspostavu dvosmjernog režima prometovanja.

U vrijeme izvođenja radova na dijelu Ulice Petra Krešimira IV, od Turističko-ugostiteljske škole do okretišta Viktorija bit će omogućeno dvosmjerno prometovanje uz uporabu semafora.

Također, u navedenom razdoblju na spoju ulica II. Dalmatinske brigade i državne ceste D8 (vidikovac) omogućit će se skretanje ulijevo uz uporabu semafora pa će tako sva vozila koja prometuju iz Ulice II. Dalmatinske brigade prema Gružu i Lapadu moći skrenuti ulijevo.

-Na navedenim lokacijama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da prilagode kretanje privremenoj regulaciji prometa – ističe se u obavijesti Grada Dubrovnika.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana