Natrag
25.4.2019 16:08

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZARADA OD NAJMA 770 TISUĆA KUNA Na Dubrovačkom zimskom festivalu ove godine 32 kućice!

17.10.2016 @ 11:40 Dulist Aktualno

Podijelite:

Ove godine na Stradunu će u sklopu Zimskog festival biti postavljene 32 kućice, a tvrtka Sanitat će od najma zaraditi 770 tisuća kuna.

Riječ je o 16 kućica za obavljanje ugostiteljske usluge, koje će biti opremljene sa tri stola, po četiri stolice po svakom stolu i dvije stolice za šank/uz kućicu, dok je 16 kućica planirano za obavljanje djelatnosti trgovine. Od njih, u četiri kućice će se moći prodavati isključivo primjereni adventski, blagdanski, asortiman poput božićne dekoracije, ukrasa, svijeća, sakralnih proizvoda, suvenira, lampica, adventskih vijenaca dok će na dvanaest kućica biti moguć širi oblik prigodne trgovačke ponude tradicijskih proizvoda, hrane, pića, suvenira i drugih proizvoda.

Kućice se daje u zakup u vremenu od 18. studenoga 2016. godine do 8. siječnja 2017. godine, objavila je u ponedjeljak tvrtka Sanitat u javnom pozivu za prikupljanje ponuda za zakup kućica u sklopu ‘Dubrovačkog zimskog festivala’.

Najam kućice za ugostiteljsku djelanost iznosi 30 tisuća kuna + PDV. Kućice za djelatnost trgovine moći će se iznajmiti po cijeni od 4 tisuće kuna + PDV, dok će 10 tisuća kuna + PDV koštati najam kućica širi oblik trgovačke ponude.

Inače, ponuditelj koji zadovolji kriterije i uvjete može ostvariti pravo na zakup samo jedne kućice, a u iznos najmnine je uračunat transport, montaža te demontaža kao i troškovi skupljanja i zbrinjavanja otpada s mjesta zakupa te troškovi električne energije.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana