Aktualno

ZAPLAKALI OD SREĆE Mališani ispekli kolače i pjevali štićenicima Termoterapije

U sklopu Tjedna solidarnosti, djeca iz Dječjeg vrtića ‘Mala kuća’ s roditeljima i odgojiteljicama posjetili su štićenike ‘Thermoterapije’ u Mokošici. Štićenicima doma ispekli su kolačiće i izazvali suze radosnice.

-Na zadovoljstvo i jednih i drugih, susret je upriličen pjesmom i plesom koji su najmanji pripremili za svoje prijatelje u Thermoterapiji, dok su ih oni popratili pljeskom i riječima zahvale. Suze radosnice bile su nam pokazatelj da je ovaj posjet bio veliki dar kako za štićenike doma tako i za nas. Naša srca su bogatija jednim novim susretom, koji nas je poučio kako je lijepo biti tu jedni za druge i u tom duhu ćemo nastojati odgajati buduće generacije, kako živjeti i pomagati potrebitima i biti zahvalan na životu koji nam je dan, kao i darovima koje svatko od nas posjeduje – istaknule su odgajateljice vrtića.

 

 

Pročitajte još

71. IGRE Milanović stiže u Porat na Otvaranje

Dulist

Gradonačelnik s ugostiteljima o naplati javnih površina i poslovnih prostora

Dulist

SVEČANO OTVARANJE IGARA Ugostiteljski objekti rade dulje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija