DuList IN

ZAGARANTIRANA ZABAVA Večeras nogometni turnir zaposlenika Maestrala

Nogometna lopta

U srijedu s početkom u 20 sati na taraci restorana Adriatic održat će se žensko – muški nogometni turnir djelatnika Hotela Maestral d.d.

Zaposlenici Hotela Maestral d.d. godinama rekreativno igraju nogomet. Na taj način razvija se sportski duh i zajedništvo izvan radnog vremena.

Muški dio ekipe hotela Vis i Komodor na tjednoj bazi rješava se stresa igrajući mali nogomet. „Svake godine odmjeravamo snage na nogometnom terenu te na taj način održavamo natjecateljski duh među ekipama s motom „’ko pobjedi, plaća marendu!“, istaknuo je kroz smijeh, Miljenko Šikić, direktor hotela Komodor.

Žene Maestrala sastaju se rjeđe. Mirjana Salapić, Poslovni tajnik Uprave Društva i jedna od sudionica malonogometnog turnira, ističe kako su tijekom 2014. i 2015. godine sudjelovale na raznim malonogometnim turnirima.

Nakon četiri godine opet smo se okupile na malonogometnom terenu hotela Adriatic i to ovaj put u svrhu druženja i team buildinga u samom srcu sezone kako bismo nastavile njegovati zdravu atmosferu međuljudskih odnosa unutar Hotela Maestral d.d. koja se u svakodnevnici odvija i na profesionalnom i poslovnom planu Društva – ističe Salapić.

Raspored događanja:

20:00 početak programa
21:00 utakmica ženskog nogometa
21:30 predah / pauza
21:45 utakmica muškog nogometa
23:30 očekivani završetak programa

Sportskom druženju Maestralovih djelatnika prethodit će Maraska Happy Hours od 17:00 – 20:00 sati.

Pročitajte još

TRIBUTE LIVERPOOLSKIM LEGENDAMA The Beatles Revival Band na Trgu od fontane

Dulist

U REVELINU Jubilarni deseti nastup Fedde Le Granda

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Poklisari, Maestral, Ibrica, Pučki pjevači…

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija