DuList IN

ZAGARANTIRANA ZABAVA Večeras nogometni turnir zaposlenika Maestrala

Nogometna lopta

U srijedu s početkom u 20 sati na taraci restorana Adriatic održat će se žensko – muški nogometni turnir djelatnika Hotela Maestral d.d.

Zaposlenici Hotela Maestral d.d. godinama rekreativno igraju nogomet. Na taj način razvija se sportski duh i zajedništvo izvan radnog vremena.

Muški dio ekipe hotela Vis i Komodor na tjednoj bazi rješava se stresa igrajući mali nogomet. „Svake godine odmjeravamo snage na nogometnom terenu te na taj način održavamo natjecateljski duh među ekipama s motom „’ko pobjedi, plaća marendu!“, istaknuo je kroz smijeh, Miljenko Šikić, direktor hotela Komodor.

Žene Maestrala sastaju se rjeđe. Mirjana Salapić, Poslovni tajnik Uprave Društva i jedna od sudionica malonogometnog turnira, ističe kako su tijekom 2014. i 2015. godine sudjelovale na raznim malonogometnim turnirima.

Nakon četiri godine opet smo se okupile na malonogometnom terenu hotela Adriatic i to ovaj put u svrhu druženja i team buildinga u samom srcu sezone kako bismo nastavile njegovati zdravu atmosferu međuljudskih odnosa unutar Hotela Maestral d.d. koja se u svakodnevnici odvija i na profesionalnom i poslovnom planu Društva – ističe Salapić.

Raspored događanja:

20:00 početak programa
21:00 utakmica ženskog nogometa
21:30 predah / pauza
21:45 utakmica muškog nogometa
23:30 očekivani završetak programa

Sportskom druženju Maestralovih djelatnika prethodit će Maraska Happy Hours od 17:00 – 20:00 sati.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

[FOTO] DRŽAVNO PRVENSTVO Cavtatske mažoretke osvojile zlato i srebro!

Dulist