Natrag
21.2.2019 07:00

facebook

twitter

google

rss

dulist

Zabrana vožnje oko Grada 10. srpnja

8.7.2013 @ 17:39 Nikša Miletić Aktualno

Podijelite:

U sklopu organizacije otvaranja 64. Dubrovačkih ljetnih igara, 10. srpnja 2013. godine, vrijedit će zabrana prometovanja oko povijesne jezgre Grada, javljaju iz Grada Dubrovnika.

U vremenu od 20:00 sati, 10. srpnja, do 03:00 sata, 11. srpnja 2013., zabranjuje se prometovanje Zagrebačkom ulicom (od Javne garaže do Vatrogasaca, a u slučaju popunjavanja Javne garaže zabrana se odnosi od križanja na Ilijinoj glavici) te ulicama Petra Krešimira IV, Frana Supila, Iza Grada i Ulicom Branitelja Dubrovnika.

Zabrana ne vrijedi za vozila javnog gradskog prijevoza, interventna vozila, vozila stanara navedenih ulica i vozila s posebnom dozvolom. Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdaju se u Upravnom odjelu za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika do 10. srpnja u 12:00 sati.

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste D8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana