Aktualno

Zabrana vožnje oko Grada 10. srpnja

U sklopu organizacije otvaranja 64. Dubrovačkih ljetnih igara, 10. srpnja 2013. godine, vrijedit će zabrana prometovanja oko povijesne jezgre Grada, javljaju iz Grada Dubrovnika.

U vremenu od 20:00 sati, 10. srpnja, do 03:00 sata, 11. srpnja 2013., zabranjuje se prometovanje Zagrebačkom ulicom (od Javne garaže do Vatrogasaca, a u slučaju popunjavanja Javne garaže zabrana se odnosi od križanja na Ilijinoj glavici) te ulicama Petra Krešimira IV, Frana Supila, Iza Grada i Ulicom Branitelja Dubrovnika.

Zabrana ne vrijedi za vozila javnog gradskog prijevoza, interventna vozila, vozila stanara navedenih ulica i vozila s posebnom dozvolom. Dozvole za prometovanje u izuzetnim slučajevima izdaju se u Upravnom odjelu za promet, stanogradnju i razvojne projekte Grada Dubrovnika do 10. srpnja u 12:00 sati.

Za izlazak iz zone zabrane prometa vozila mogu bez ograničenja prometovati ulicama u smjeru Državne ceste D8, odnosno preko Pila prema Boninovu.

Pročitajte još

MARO KRISTIĆ ‘Građevinski lobi melje sve pred sobom, a Grad mu se nema snage oduprijeti’

Dulist

Turistička zajednica županije predstavlja se na kamping sajmu u Parmi

Dulist

Ne propustite tribinu ‘Statusna pitanja hrvatskih branitelja’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija