Zanimljivosti

Za Uskrs stiže 7 tisuća gostiju

U Dubrovniku se za Uskrsne blagdane očekuje oko sedam tisuća posjetitelja, uglavnom iz zapadnoeuropskih zemalja – Španjolske, Skandinavije, Velike Britanije, Francuske, Njemačke  i drugih.

Neposredno prije Uskrsa kreće ljetni red letenja koji će u Zračnu luku Dubrovnik  izravnim letovima poznatih avio-kompanija dovoditi goste  iz više gradova Njemačke, odredišta iz Norveške, Poljske, Švicarske, Španjolske, Skandinavije te cijelog otočja Velike Britanije.

Ukupno će u vremenu od ožujka do studenog Dubrovnik biti povezan sa šezdesetak  izravnih zračnih linija iz europskih destinacija, koje s prometovanjem započinju krajem ožujka i početkom travnja, s ukupno više od šest tisuća letova.

Započinju dolasci i brodova na kružnim putovanjima te  se za Uskrsni vikend očekuje u Dubrovniku nekoliko tisuća posjetitelja.

U gradu je otvoreno dvadeset i četiri hotelska objekta koja će biti dobro popunjena, te su turistički djelatnici zadovoljni najavama za predstojeći blagdan, ali i dosadašnjim ostvarenjima turističkog prometa  koja su od početka godine bolja u dolascima i noćenjima za 18 posto.
 

Pročitajte još

POŠALJITE STARE FOTOGRAFIJE KROVOVA Sudjelujte u dokumentaciji pete fasade Grada

Dulist

CRTICE IZ MALE BRAĆE Fra Nediljko i mirno jutro uz njegove golubove

Dulist

IZLAZI NA IZBORE Ava Karabatić pokušat će ‘osvojiti’ X. izbornu jedinicu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija