Politika

“Za taj teritorij ginula je hrvatska mladost!”

Koalicija HDZ-HSLS-HSP AS u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika uputila je priopćenje kojim su izrazili negodovanje zbog izostavljanja juga Hrvatske sa zemljovida na novoj osobnoj iskaznici. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Koalicija HDZ – HSP dr. AS – HSLS u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika izražava svoje negodovanje  izgledom  nove osobne iskaznice na kojoj je u prikazu  zemljovida Republike Hrvatske izostavljeno dubrovačko područje.

Upravo je nevjerojatno da se taj tako važan dio hrvatskog teritorija za kojeg je hrvatska mladost ginula danas traži povećalom, a pokušaj opravdanja od strane MUP-a djeluje neuvjerljivo i uvredljivo, kako za građane  Grada Dubrovnika, tako i za cijelu Hrvatsku.

I nakon ovakve jasne uvrede ne želimo vjerovati u prikrivenu zlu namjeru, nego u omašku pa stoga zahtijevamo da se ova greška pod hitno izmijeni!

Koalicija HDZ – HSP dr.AS – HSLS“

Pročitajte još

Penava izlazi na izbore sa Škorovim Domovinskim pokretom

Dulist

Hodžić za DuList: Bošnjaci moraju imati svog vlastitog zastupnika u Saboru

Dulist

GRADSKO VIJEĆE ODLUČUJE Ukida se bivši Medovićev odjel za imovinu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija