Natrag
19.2.2019 16:05

facebook

twitter

google

rss

dulist

“Za taj teritorij ginula je hrvatska mladost!”

13.6.2013 @ 17:22 Baldo Marunčić Politika

Podijelite:

Koalicija HDZ-HSLS-HSP AS u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika uputila je priopćenje kojim su izrazili negodovanje zbog izostavljanja juga Hrvatske sa zemljovida na novoj osobnoj iskaznici. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Koalicija HDZ – HSP dr. AS – HSLS u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika izražava svoje negodovanje  izgledom  nove osobne iskaznice na kojoj je u prikazu  zemljovida Republike Hrvatske izostavljeno dubrovačko područje.

Upravo je nevjerojatno da se taj tako važan dio hrvatskog teritorija za kojeg je hrvatska mladost ginula danas traži povećalom, a pokušaj opravdanja od strane MUP-a djeluje neuvjerljivo i uvredljivo, kako za građane  Grada Dubrovnika, tako i za cijelu Hrvatsku.

I nakon ovakve jasne uvrede ne želimo vjerovati u prikrivenu zlu namjeru, nego u omašku pa stoga zahtijevamo da se ova greška pod hitno izmijeni!

Koalicija HDZ – HSP dr.AS – HSLS“

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana