Natrag
24.4.2019 04:10

facebook

twitter

google

rss

dulist

ZA SVE GRAĐANE Godišnja upisnina u Knjižnicama 10 kuna

30.7.2014 @ 8:31 Dulist Kultura

Podijelite:

Godišnja upisnina u Knjižnice od 1. kolovoza iznosit će 10 kuna za sve građane.

– Riječ je o još jednoj mjeri iz socijalnog programa Grada Dubrovnika koju je usvojilo Upravno vijeće Dubrovačkih knjižnica Dubrovnik. Prema dosadašnjem cjeniku usluga upisnine iznosila je 80 kuna godišnje, dok su umirovljenici i studenti ostvarivali pravo na popust od 50 posto. Svi oni od 1. kolovoza godišnju upisninu plaćat će 10 kuna. I dalje počasni članovi i korisnici socijalne iskaznice ne plaćaju upisninu – ističu iz Dubrovačkih knjižnica.

Podsjetimo, članom Narodne knjižnice Grad može postati svaki građanin Grada, odnosno građanin Republike Hrvatske koji ima boravište ili prijavljeno privremeno boravište na području grada Dubrovnika, odnosno Županije.

Upis se može obaviti u svakom Ogranku koji djeluju u sastavu Narodnih knjižnica. Za upis je potrebna osobna iskaznica (indeks za studente, kulturna kartica, socijalna iskaznica), a za djecu do 14 godina osobna iskaznica roditelja. Upisom u bilo koju od ustrojbenih jedinica u sastavu Knjižnica stječe se pravo korištenja građe i usluga u svim ustrojbenim jedinicama u sastavu Knjižnica. Upisi za Znanstvenu knjižnicu obavljaju se u Narodnoj knjižnici.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana