Kultura

Za novi izgled Lazareta – kreativne četvrti zaduženi ‘Filburg’ i ‘Louie Design’

Odabrani koncepti vizualnih identiteta EU projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika kao i štanda za Lazarete, nastavljaju dubrovačku tradiciju nerazmetljivog, elegantnog i skladnog oblikovanja nematerijalne i materijalne baštine poštujući pri tom najviše estetske standarde suvremenog vizualnog oblikovanja – zapisali su iz Lazareta – kreativne četvrti, predstavljajući ovog četvrtka novi izgled. 

Novi vizualni identitet projekta potpisuje nagrađivani zagrebački studio Filburg, dok je za dizajn štanda zaslužan mladi dubrovački studio Louie Design.

Filburg je studio za brand konzalting i vizualne komunikacije koji pomaže različitim organizacijama da iznova sagledaju svoj identitet, razviju nove proizvode i podignu razinu marketinške komunikacije. Radovi studija, kako za privatni tako i za javni sektor, višestruko su nagrađivani na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Više o kreativcima iz Filburga možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, Facebooku i Instagramu.

Louie Design je studio strastvenih i posvećenih grafičara, produkt dizajnera i inžinjera arhitekture koji vole pronalaziti inovativna rješenja u raznim sferama dizajna i pri tom se dobro zabaviti i pomaknuti granice vlastitog znanja. Više o studiju možete pronaći na njihovoj službenoj stranici te Facebooku.

– Zahvaljujemo svim sudionicima procesa pronalaska novih vizualnih identiteta te čestitamo izabranim autorima – ističu iz naše kreativne četvrti.

https://www.facebook.com/lazaretihub/videos/534692603618611/

Pročitajte još

VIDEO/FESTIVAL SENTIMENTO Dubrovčani uživali u evergreenima uz ‘Tri tenora’ i DSO

Dulist

DESETO UMJETEONSTVO NA PORPORELI Školarci i Convivo oduševili publiku

Dulist.hr

TRI MJESECA DJEČJEG TRUDA Otvorena izložba polaznika Likovne radionice

Dulist.hr