Natrag
19.2.2019 12:21

facebook

twitter

google

rss

dulist

Za novi izgled Lazareta – kreativne četvrti zaduženi ‘Filburg’ i ‘Louie Design’

11.10.2018 @ 16:33 Dulist Kultura

Podijelite:

Odabrani koncepti vizualnih identiteta EU projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika kao i štanda za Lazarete, nastavljaju dubrovačku tradiciju nerazmetljivog, elegantnog i skladnog oblikovanja nematerijalne i materijalne baštine poštujući pri tom najviše estetske standarde suvremenog vizualnog oblikovanja – zapisali su iz Lazareta – kreativne četvrti, predstavljajući ovog četvrtka novi izgled. 

Novi vizualni identitet projekta potpisuje nagrađivani zagrebački studio Filburg, dok je za dizajn štanda zaslužan mladi dubrovački studio Louie Design.

Filburg je studio za brand konzalting i vizualne komunikacije koji pomaže različitim organizacijama da iznova sagledaju svoj identitet, razviju nove proizvode i podignu razinu marketinške komunikacije. Radovi studija, kako za privatni tako i za javni sektor, višestruko su nagrađivani na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Više o kreativcima iz Filburga možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, Facebooku i Instagramu.

Louie Design je studio strastvenih i posvećenih grafičara, produkt dizajnera i inžinjera arhitekture koji vole pronalaziti inovativna rješenja u raznim sferama dizajna i pri tom se dobro zabaviti i pomaknuti granice vlastitog znanja. Više o studiju možete pronaći na njihovoj službenoj stranici te Facebooku.

– Zahvaljujemo svim sudionicima procesa pronalaska novih vizualnih identiteta te čestitamo izabranim autorima – ističu iz naše kreativne četvrti.

Dobili smo nove vizualne identitete!Odabrani koncepti vizualnih identiteta EU projekta Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika kao i štanda za Lazarete, nastavljaju dubrovačku tradiciju nerazmetljivog, elegantnog i skladnog oblikovanja nematerijalne i materijalne baštine poštujući pri tom najviše estetske standarde suvremenog vizualnog oblikovanja.Novi vizualni identitet projekta potpisuje nagrađivani zagrebački studio Filburg, dok je za dizajn štanda, zaslužan mladi dubrovački studio Louie Design.…Filburg je studio za brand konzalting i vizualne komunikacije koji pomaže različitim organizacijama da iznova sagledaju svoj identitet, razviju nove proizvode i podignu razinu marketinške komunikacije. Radovi studija, kako za privatni tako i za javni sektor, višestruko su nagrađivani na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Više o kreativcima iz Filburga možete pronaći na slijedećim linkovima: www.filburg.cofacebook.com/filburginstagram.com/filburgcoLouie Design je studio strastvenih i posvećenih grafičara, produkt dizajnera i inžinjera arhitekture koji vole pronalaziti inovativna rješenja u raznim sferama dizajna i pri tom se dobro zabaviti i pomaknuti granice vlastitog znanja. Više o studiju možete pronaći na slijedećim linkovima:https://www.louie.design/https://www.facebook.com/Zahvaljujemo svim sudionicima procesa pronalaska novih vizualnih identiteta te čestitamo izabranim autorima.Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika

Gepostet von Lazareti – kreativna četvrt Dubrovnika am Donnerstag, 11. Oktober 2018

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana