Politika

Za koga radi Goran Hrnić, član HNS-a?

Za koga radi Goran Hrnić, član HNS-a?

Sve je to opstrukcija Hrnićevog HDZ-a – riječi su gradonačelnika Andra Vlahušića kojima je optužio Gorana Hrnića, direktora agencije Gulliver da je 'nahuškao' svoje kolege kako bi izbjegli u srijedu zakazani sastanak agencija s gradonačelnikom u gradskoj upravi.

 
I u priopćenju (reagiranju) iz Grada Dubrovnika Vlahušić se nije libio istaknuti kako je riječ o 'politički motiviranoj provokaciji'.

Ipak, sudeći prema fotografijama koje su na naš mail stigle iz županijskog HNS-a, po kojima je vidljivo kako je Goran Hrnić član 'narodnjaka', ne preostaje nam se nego zapitati kojim se urotama danas bavi gradonačelnik Vlahušić?

Činjenica je da je Vlahušić zakasnio na sastanak. Činjenica je kako su ga prestavnici petnaestak dubrovačkih agencija čekali petnaest minuta, a isto je tako činjenica da je sam Vlahušić unaprijed znao kako će gostovati u radio emisiji, te je sastanak mogao odgoditi za pola sata.

Vlahušić je bez obavijesti zakasnio, a u svojoj obrani se poslužio plitkim floskulama o HDZ-ovskoj diverziji sastanka od kojeg se mnogo očekivalo.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist