Natrag
17.2.2019 13:07

facebook

twitter

google

rss

dulist

‘Vukovar mora ostati mjesto pijeteta’

26.11.2013 @ 12:19 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Stožer za obranu hrvatskog Vukovara, Koordinacija Dubrovnik, poslao je priopćenje o prikupljanju potpisa za referendum kojeg objavljujemo u cijelosti.

''Pozivamo sve građane Dubrovnika da se u što većem broju  odazovu prikupljanju potpisa za referendum na inicijativu Stožera za obranu hrvatskog Vukovara i zaključno do nedjelje 1.12.2013. daju svoj potpis za Ustavne promjene po pitanju dvojezičnosti u Hrvatskoj i na taj način dajte potporu gradu heroju Vukovaru.

Potpora koju pružamo nije upućena na diskriminaciju nacionalnih manjina, niti na samo čirilićno pismo, već smatramo da Vukovar zbog žrtve koju je podnio za Hrvatsku državu mora ostati mjesto posebnog državnog pijetiteta.

Mjesta gdje možete dati svoj potpis su na Pilama, placa u Gružu, u Mokošici,  ispred Tommy centra u Lapadu i u prostorijama HVIDR-e Dubrovnik u Gružu.''

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana