Natrag
17.2.2019 04:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

VRUĆI SMAJLIĆI Emotikoni u SMS-u obećavaju seks?

13.1.2016 @ 20:22 Dulist Zanimljivosti

Podijelite:

Istraživanje provedeno među pet tisuća korisnika stranice za upoznavanje (Match.com) pokazalo je da oni koji više koriste emotikone u sms-porukama i e-mailovima imaju i veće seksualne apetite te češće odnose.

Emotikoni su se pokazali najučinkovitijim kod muškaraca, među onima koji ih koriste čak ih je 64posto imalo redovite seksualne odnose. Osim navedenog, istraživanje je pokazalo i da oni koji preferiraju stavljati emotikone češće razmišljaju o seksu od onih koji pišu “staromodne” tekstualne poruke.

Podaci istraživanja pokazali su da je 45 posto žena koje koriste jednog ili više emotikona u svojimtekstualnim porukama imalo najmanje jedan seksualni odnos mjesečno, dok je među skupinom žena koja ne koristi emotikone samo njih 13 posto ostvarilo jednak broj seksualnih odnosa. Emotikoni su se pokazali najučinkovitijim kod muškaraca, među onima koji ih koriste čak ih je 64 posto imalo redovite seksualne odnose.

Naravno, nemaju svi emotikoni jednaku snagu. Prema istraživanju, najpopularniji je emotikon koji namiguje, zatim nasmiješeno lice, pa poljubac. Mlađi muškarci najčešće koriste poljubac i oči u obliku srca, a žene osmijeh i usne.

Ako se oslonite na ovo istraživanje, a želite aktivniji seksualni život, onda ne zaboravite staviti emotikone u svoje SMS poruke.

 

Izvor: Zdrava krava

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana