Zanimljivosti

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Povodom 10. godišnjice otvaranja Dubrovačkih Vrtova Sunca, koji su se tijekom godina uspješno pozicionirali kao jedan od vodećih luksuznih resorta na Mediteranu, održat će se humanitarno-donatorska večera za prikupljanje sredstava za Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik.

Tom prilikom Generalni Manager resorta Christian Larss Kreković je izjavio: Neizmjerno sam ponosan što su od samog otvaranja i gosti i struka prepoznali posebnost našeg resorta, kvalitetu naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja. Veselimo se podizanju standarda i sveukupnog doživljaja destinacije i u budućnosti. Također, ovom prilikom želio bih pozvati sve prijatelje životinja da uveličaju našu proslavu te da nam pruže potporu u našim nastojanjima da poboljšamo uvjete napuštenih životinja na Žarkovici.

Humanitarno-donatorska gala večera održat će se 26. srpnja na terasi restorana Origano s početkom u 20 sati i uključuje piće dobrodošlice, raskošnu večeru u pet slijedova uz birana vina te nastup Ines Tričković. Cijena večere po osobi iznosi 450 kuna. Sva prikupljena sredstva će biti donirana Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik, koje skrbi o svim ugroženim životinjama na području grada Dubrovnika i šire.

-Odazovimo se u što većem broju – ističu iz Dubrovačkih vrtova sunca.

Ukoliko želite poduprijeti ovu prekrasnu inicijativu i pritom se zabaviti rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 361 741 ili na e-mail events@sungardensdubrovnik.com.

Ukoliko želite saznati više o naporima Društva za zaštitu životinja Dubrovnik da zbrine sve napuštene životinje na području Dubrovnika posjetite njihovu web stranicu.

Pročitajte još

MAJSTOR KISTA Obilježavamo stogodišnjicu rođenja Antuna Masle

Dulist

ZANIMLJIVA VEČER Veliki i mali ljubitelji astronomije na tvrđavi sv. Ivana

Dulist

THIS STREET IS A PEDE… Na novim se stratama potkrala pogreška koja je dobro nasmijala sugrađane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija