Zanimljivosti

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

VRTOVI SUNCA ZA ŽARKOVICU Deset godina poslovanja u znaku humanitarne večere

Povodom 10. godišnjice otvaranja Dubrovačkih Vrtova Sunca, koji su se tijekom godina uspješno pozicionirali kao jedan od vodećih luksuznih resorta na Mediteranu, održat će se humanitarno-donatorska večera za prikupljanje sredstava za Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik.

Tom prilikom Generalni Manager resorta Christian Larss Kreković je izjavio: Neizmjerno sam ponosan što su od samog otvaranja i gosti i struka prepoznali posebnost našeg resorta, kvalitetu naše usluge te predanost pružanju autentičnih doživljaja. Veselimo se podizanju standarda i sveukupnog doživljaja destinacije i u budućnosti. Također, ovom prilikom želio bih pozvati sve prijatelje životinja da uveličaju našu proslavu te da nam pruže potporu u našim nastojanjima da poboljšamo uvjete napuštenih životinja na Žarkovici.

Humanitarno-donatorska gala večera održat će se 26. srpnja na terasi restorana Origano s početkom u 20 sati i uključuje piće dobrodošlice, raskošnu večeru u pet slijedova uz birana vina te nastup Ines Tričković. Cijena večere po osobi iznosi 450 kuna. Sva prikupljena sredstva će biti donirana Društvu za zaštitu životinja Dubrovnik, koje skrbi o svim ugroženim životinjama na području grada Dubrovnika i šire.

-Odazovimo se u što većem broju – ističu iz Dubrovačkih vrtova sunca.

Ukoliko želite poduprijeti ovu prekrasnu inicijativu i pritom se zabaviti rezervirajte svoje mjesto na broj telefona 361 741 ili na e-mail events@sungardensdubrovnik.com.

Ukoliko želite saznati više o naporima Društva za zaštitu životinja Dubrovnik da zbrine sve napuštene životinje na području Dubrovnika posjetite njihovu web stranicu.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist