Natrag
23.5.2018 22:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vrtiprah, Glamuzina i Krile kandidati za rektora

30.5.2012 @ 19:48 Ana Prohaska Aktualno
2;2

Podijelite:

DuList neslužbeno doznaje imena triju kandidata za novog rektora Sveučilišta u Dubrovniku.  To su prof.dr.sc. Vesna Vrtiprah, prof.dr. sc. Branko Glamuzina i dr.sc. Srećko Krile.

Iako se još nedavno spominjalo i ime prof.dr.sc Vlatka Lipovca, duList doznaje kako se njegova kandidatura nije pristigla.

Podsjetimo, u nedavno objavljenom razgovoru za DuList ,dugogodišnji rektor Mateo Milković, koji se povlači u rujnu, najavio je raspisivanje natječaja za novog čelnog čovjeka te visokoškolske ustanove. Milkovićev favorit je Vesna Vrtiprah:

 Nakon što se raspiše natječaj, tijekom svibnja obavit će se izbor novog rektora. Ja ostajem na dužnosti do 30. rujna ove godine. Odluku o najboljem kandidatu donijet će Senat, ipak ja kao rektor imam svoje promišljanje. Podržat ću profesoricu Vesnu Vrtiprah – istaknuo je tom prigodom rektor Milković. 

Komentari

O autoru: Ana Prohaska

Diplomirana sam novinarka i doktorandica na Doktorskom studiju Povijest stanovništva. Bavim se problematikom iseljavanja povijesne jezgre Dubrovnika i poviješću Dubrovačke Republike..

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana