Grad

Vodovod rekonstruirao priključke u Ulici žrtava s Dakse

Vodovod rekonstruirao priključke u Ulici žrtava s Dakse

Iz gradskog poduzeća Vodovod Dubrovnik izvijestili su kako su dovršili rekonstrukciju priključaka i priključnih cjevovoda na dvanaest lokacija u Ulici žrtava s Dakse.

U sklopu radova saniran je i kvar na glavnom vodoopskrbnom cjevovodu te rekonstruirano zasunsko okno na spoju s Ulicom Ludomila Rogovskog. U svrhu poboljšanja vodoopskrbe na tom području ujedno je napravljen i jedan poprečni prekop te zamijenjena jedna priključna cijev.

-Svi predviđeni radovi uspješno su izvršeni u vrlo kratkom vremenskom razdoblju jer je bilo bitno završiti s njima prije najavljenih radova Grada Dubrovnika na rekonstrukciji kolnika Ulice žrtva s Dakse, kako bi se izbjeglo potrebu za radovima na novoasfaltiranoj prometnici – ističu iz tvrtke.

S obzirom da su vodovodne instalacije na ovom području stare preko 4 desetljeća, ovim radovima Vodovod je osigurao funkcioniranje vodoopskrbnog sustava i u budućnosti.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović