Grad

Vodovod rekonstruirao priključke u Ulici žrtava s Dakse

Iz gradskog poduzeća Vodovod Dubrovnik izvijestili su kako su dovršili rekonstrukciju priključaka i priključnih cjevovoda na dvanaest lokacija u Ulici žrtava s Dakse.

U sklopu radova saniran je i kvar na glavnom vodoopskrbnom cjevovodu te rekonstruirano zasunsko okno na spoju s Ulicom Ludomila Rogovskog. U svrhu poboljšanja vodoopskrbe na tom području ujedno je napravljen i jedan poprečni prekop te zamijenjena jedna priključna cijev.

-Svi predviđeni radovi uspješno su izvršeni u vrlo kratkom vremenskom razdoblju jer je bilo bitno završiti s njima prije najavljenih radova Grada Dubrovnika na rekonstrukciji kolnika Ulice žrtva s Dakse, kako bi se izbjeglo potrebu za radovima na novoasfaltiranoj prometnici – ističu iz tvrtke.

S obzirom da su vodovodne instalacije na ovom području stare preko 4 desetljeća, ovim radovima Vodovod je osigurao funkcioniranje vodoopskrbnog sustava i u budućnosti.

Pročitajte još

U SKLOPU EU PROJEKTA Potpisan Sporazum o suradnji Dubrovnika i Panaija

Dulist

‘NAPRAVLJEN VELIK POSAO’ Završena energetska obnova vrtića Izviđač

Dulist.hr

STIŽE PET NOVIH BUSEVA Libertas nastavlja pomlađivati vozni park

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija