Grad

Vodovod rekonstruirao priključke u Ulici žrtava s Dakse

Iz gradskog poduzeća Vodovod Dubrovnik izvijestili su kako su dovršili rekonstrukciju priključaka i priključnih cjevovoda na dvanaest lokacija u Ulici žrtava s Dakse.

U sklopu radova saniran je i kvar na glavnom vodoopskrbnom cjevovodu te rekonstruirano zasunsko okno na spoju s Ulicom Ludomila Rogovskog. U svrhu poboljšanja vodoopskrbe na tom području ujedno je napravljen i jedan poprečni prekop te zamijenjena jedna priključna cijev.

-Svi predviđeni radovi uspješno su izvršeni u vrlo kratkom vremenskom razdoblju jer je bilo bitno završiti s njima prije najavljenih radova Grada Dubrovnika na rekonstrukciji kolnika Ulice žrtva s Dakse, kako bi se izbjeglo potrebu za radovima na novoasfaltiranoj prometnici – ističu iz tvrtke.

S obzirom da su vodovodne instalacije na ovom području stare preko 4 desetljeća, ovim radovima Vodovod je osigurao funkcioniranje vodoopskrbnog sustava i u budućnosti.

Pročitajte još

Gradonačelnik s ugostiteljima o naplati javnih površina i poslovnih prostora

Dulist

PREDSJEDNICA DPDS-a RENATA ANDJUS Ako se situacija ne popravi, morat ćemo dignuti kredit

Iva Dedo

ADIO NEUGODNIM MIRISIMA Vodovod postavio filtere na Kantafigu i Batali

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija