Natrag
18.4.2019 14:40

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na žestoki koncert u subotu!

24.10.2013 @ 8:37 Mia Njavro dulist IN
6;6

Podijelite:

Band The Pandora i duList poklanjaju dvoje najbržih čitatleja dvije ulaznice za subotnji koncert Ultimatuma i Pandore u Lazaretima!

Ako volite žestoku metal glazbu, ono što morate napraviti jest na naš mail info@dulist.hr poslati Vaše ime, prezime i kontakt. Dvoje najbržih osvaja po dvije ulaznice!

Dubrovačku zimu i prazne prostore Lazareta u ovu subotu počastit će svojom svirkom Ultimatum. Pripremu za jake rifove i žestoki Hard and Heavy sound odraditi će domaćini The Pandora, dok će se za glazbu prije i poslije koncerta pobrinuti Vego i Vlaho.

Ultimatum, band iz Splita, sazdan je na neuništivim temeljima žestokog Hard Rocka iz osamdesetih više je nego poznat svim ljubiteljima žestoke muzike i jakih rifova. Njihova priča počinje u jesen 2001.g. te su do sada izdali jedan album ('Ulice Zla' – 2008.) dok drugi ('U vihoru vremena') još uvijek sebično 'drže u ladici'.

The Pandora u ovoj postavi funkcionira od sredine svibnja 2013. godine kada su počeli svoje žestoke rifove bojati čarobnim zvukom violine.

Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a koncert započinje u 22 sata. Cijena karata u pretprodaji je 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Pretprodaja u Klubu Lazarewti svakim radnim danom od 9 do 13 te u vrijeme rada kluba ili preko Facebook stranice banda Pandora.

LINE UP:
22.00 – The Pandora
23.15 – Ultimatum

Komentari





O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana