Natrag
19.2.2019 18:49

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vodimo vas na ‘Ljubavnika’!

29.11.2013 @ 9:47 Mia Njavro Kultura

Podijelite:

Vodimo vam na 'Ljubavnika', večeras u 20 sati! Najbrža čitateljica ili čitatelj osvojit će dvije karte za večerašnju izvedbu, a sve što morate napraviti jest poslati Vaše ime, prezime i kontakt na info@dulist.hr.

TV zvijezda Frane Perišin kao strastveni  „Ljubavnik“ Glorije Šoletić po tekstu nobelovca  Harolda Pintera u predstavi koju je režirao Lawrence Kiiru.

Hit naslov koji već treću sezonu igra u KMD – u i na scenu prenosi svu dramu bračnog života kada ga supružnici odluče začiniti erotskim igrama. „Ljubavnik“ gledatelja uvlači u intrigantni odnos bračnog para koji pokušava nastalu monotoniju promijeniti fascinantnom igrom u kojoj je glavna figura ljubavnik!

Richard i Sarah u svoj ljubavni odnos uvode snažne emocije i strastvenu energiju koja im je dotad bila nepoznata. „Ljubavnik“  je od strane publike proglašen za najbolju predstavu Kazališta Marina Držića u 2012. godini. Igraju: kao Sarah – Glorija Šoletić, kao Richard – Frane Perišin

Predstava je na programu 29. i 30. studenog u 20 sati, KMD – Teatar Bursa. Poseban popust za sve umirovljenike po cijeni karte od 25 kuna uz predočenje iskaznice.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana