Natrag
16.2.2019 20:41

facebook

twitter

google

rss

dulist

Voda puna fekalija, a iz Vodovoda zaboravili na Kalamoteze

13.12.2015 @ 15:15 Nikša Miletić Grad

Podijelite:

Zbog zagađenja izvora Palata dobar dio okolice Dubrovnika ostao je bez pitke vode. Među njima su naravno i Elafiti, a posljednjih nekoliko dana za naše sugrađane kojima je voda zagađena fekalijama organizirane su cisterne s pitkom vodom.
No čini se kako su iz Vodovoda u nedjelju ‘zaboravili’ Kalamotu.
-U petak je vatrogascima dostavljeno oko stotinjak bidona vode i rečeno je kako je to za petak i subotu. Za danas su svima dostavljene cisterne i pitka voda, osim na Kalamotu – požalio nam se Đuro Musladin.
On ističe kako mu je nevjerojatno da se ovako postupa s građanima Dubrovnika, te dodaje kako dežurni u Vodovodu danas nisu znali odgovoriti ljudima na najosnovnija pitanja – od toga smije li se s ovakvom vodom kuhati, pa do upotrebe u bilo koje druge svrhe.
-Imamo saznanja da su znali da s vodom nešto nije u redu još od 1. prosinca, tek su 8. prosinca dali konkretnu obavijest. Ako voda nije za piće zašto se to nije objavilo na oglasnim pločama na otoku. Ovdje živi dosta starijih ljudi koji ne idu na portale ili uopće nemaju Internet – ljut je Musladin.

Komentari

O autoru: Nikša Miletić

Magistar sam komunikologije, po prirodi idealist, u stvarnosti cinik sa rozim naočalama. Smatram kako je biti u mogućnosti ispraviti ili ukazati na nepravdu vjerojatno najveća legalna i legitimna moć koju pojedinac može imati.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana