Aktualno

Vlasničke pogodnosti u Vrtovima Sunca

Dubrovački Vrtovi Sunca ponudile su posebne pogodnosti i povlastice za vlasnike rezidencija.

Rezidencije su smještene između uređenih vrtova i šetnica u blizini mora, te pružaju jednu od najkonkurentnijih vlasničkih ponuda u regiji.

Svi vlasnici dobivaju vlasničku karticu  koja im omogućava  20% popusta na konzumaciju  hrane i pića u svim ugostiteljskim objektima reosrta, korištenje OCCO spa tretmana, ali i prijevoz limuzinom u zračnu luku ili korištenje usluga dječjeg kluba. Navedene povlaštene cijene vrijede i tijekom cijelog sezonskog razdoblja, a  za sve one koji odluče odsjesti u resortu sa 5 zvjezdica, odobrava se popust do 40 %.
 
Nadalje, 30% popusta odnosi se na sve pojedinačne i grupne fitness tečajeve, a u to su uključeni  i satovi tenisa , osobni treninzi, slobodno penjanje,  joga i pilates tečajevi i grupe.
 
Popusti se odobravaju na razne izlete koji uključuju obilazak Stona i poluotoka Pelješca, hrvatske vinarije, ali i  mogućnosti da se istraže manje poznata područja u Dubrovniku, kao što su Trsteno i Gromača, prepoznatljivi po svojim izvorima pitke vode i bujnom vegetacijom.
 
Dubrovački Vrtovi Sunca nedavno su objavili partnerstvo s Registry Collectionom, najvećim luksuznim programom na svijetu, koji omogućuje vlasnicima da razmjenjuju svoje rezidencije u različitim državama svijeta, od Brazila do Dubaija.
 
Za one zainteresirane koji žele osigurati prihod od najma, sve rezidencije se iznajmljuju kada se ne koriste, nakon oduzimanja troškova održavanja i poreza, može se godišnje ostvariti dohodak od najma od 4%, na vrijednost nekretnine  i to sa stopom popunjenosti od 95% u srcu sezone.
 
Trenutno je na prodaju u prvoj fazi dostupno 25 rezidencija.

Pročitajte još

STIGAO IZ ITALIJE Muškarac u izolaciji u OB Dubrovnik zbog sumnje na koronavirus

Dulist

ZBOG KORONAVIRUSA Ministarstvo predložilo zabranu posjeta domovima za starije i djecu

Dulist

ALH Nismo osjetili značajnije posljedice koronavirusa, ali su mjere zaštite pojačane

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija