Natrag
17.2.2019 23:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlasničke pogodnosti u Vrtovima Sunca

5.4.2012 @ 13:29 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Dubrovački Vrtovi Sunca ponudile su posebne pogodnosti i povlastice za vlasnike rezidencija.

Rezidencije su smještene između uređenih vrtova i šetnica u blizini mora, te pružaju jednu od najkonkurentnijih vlasničkih ponuda u regiji.

Svi vlasnici dobivaju vlasničku karticu  koja im omogućava  20% popusta na konzumaciju  hrane i pića u svim ugostiteljskim objektima reosrta, korištenje OCCO spa tretmana, ali i prijevoz limuzinom u zračnu luku ili korištenje usluga dječjeg kluba. Navedene povlaštene cijene vrijede i tijekom cijelog sezonskog razdoblja, a  za sve one koji odluče odsjesti u resortu sa 5 zvjezdica, odobrava se popust do 40 %.
 
Nadalje, 30% popusta odnosi se na sve pojedinačne i grupne fitness tečajeve, a u to su uključeni  i satovi tenisa , osobni treninzi, slobodno penjanje,  joga i pilates tečajevi i grupe.
 
Popusti se odobravaju na razne izlete koji uključuju obilazak Stona i poluotoka Pelješca, hrvatske vinarije, ali i  mogućnosti da se istraže manje poznata područja u Dubrovniku, kao što su Trsteno i Gromača, prepoznatljivi po svojim izvorima pitke vode i bujnom vegetacijom.
 
Dubrovački Vrtovi Sunca nedavno su objavili partnerstvo s Registry Collectionom, najvećim luksuznim programom na svijetu, koji omogućuje vlasnicima da razmjenjuju svoje rezidencije u različitim državama svijeta, od Brazila do Dubaija.
 
Za one zainteresirane koji žele osigurati prihod od najma, sve rezidencije se iznajmljuju kada se ne koriste, nakon oduzimanja troškova održavanja i poreza, može se godišnje ostvariti dohodak od najma od 4%, na vrijednost nekretnine  i to sa stopom popunjenosti od 95% u srcu sezone.
 
Trenutno je na prodaju u prvoj fazi dostupno 25 rezidencija.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana