Natrag
24.6.2018 18:30

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušićeva demonstracija sile u TZ-u

10.7.2012 @ 11:38 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić jutros je posjetio Ured Turističke zajednice Grada Dubrovnika, gdje se upoznao sa zaposlenicima i s njima održao radni sastanak, prvi put u tri godine mandata.

Kako prenose zaposlenici TZ-a, bila je to jedna vrsta Vlahušićeve demonstracije sile, u kojoj je za novonastalo stanje u TZ-u okrivio upravo njih. Čak im se nije libio reći da će ukinuti TZ, što god to moglo značilo.

Gradonačelnik je zaposlenike upozorio kako će u narednom razdoblju do izbora novog direktora TZ-a on osobno predstavljati tu instituciju, i shodno tome potpisivati sve račune i plaćanja. Naime, prema statutu TZ-a nije moguće imenovati vršitelja dužnosti.

Inače, u četvrtak će najvjerojatnije biti održano Turističko vijeće TZ-a na kojem će Nikolina Vicelić biti razriješena dužnosti direktorice.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana