Natrag
25.4.2019 08:02

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušićev pokušaj ublažavanja štete

24.1.2012 @ 18:52 Andrea Falkoni Račić Aktualno

Podijelite:

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić odlučio je pokušati smanjiti štetu napravljenu povećanje cijena ulaznice u Dubrovačke muzeje.

Ulaznice su podsjetimo, poskupile 1. siječnja ove godine što je odmah izazvalo negodovanje putničkih agencija. O tome se raspravljalo i na prošlotjednoj sjednici Strukove grupe putničkih agencija kada je istaknuto da je najveći problem u tzv. „tajmingu“.

Cijene se, podsjetile su agencije, „za tekuću godinu formiraju godinu unaprijed, a ugovori s partnerima već su potpisani pa se opravdano postavlja pitanje na čija će leđa pasti razlika“. Stoga su očekivali hitan sastanak s gradonačelnikom Androm Vlahušićem, na kome bi se ovaj problem riješio, kako su istaknuli i u zapisniku sa sjednice na obostrano zadovoljstvo i Grada i putničkih agencija, jer bi izostavljanje muzeja iz razgledavanja Grada, bilo štetno za sve.

E pa gradonačelnik je ovih dana agencijama uputio dopis u kojem ih je obavijestio i kako je gradska uprava spremna korigirati cijenu ulaznica u muzeje za unaprijed prodane aranžmane u 2011.
 

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana