Natrag
20.2.2019 05:06

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić u podne pred novinarima

19.12.2012 @ 10:33 Baldo Marunčić Aktualno

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić zakazao je tiskovnu konferenciju u podne u gradskoj vijećnici, a na temu izrečene nepravomoćne osuđujuće osude na Županijskom sudu u Splitu.

Podsjetimo, u prvoj izjavi za medije nakon donesene nepravomoćne presude, prema kojoj je Vlahušić osuđen na godinu dana zatvora, a gradski vijećnik Pero Vićan na deset mjeseci zatvora, obojica uvjetno na tri godine, Vlahušić je rekao kako poštuje odluku suda, ali i najavio kako neće dati ostavku na funkciju gradonačelnika.

Ipak, sinoć je Večernji list prenio izjavu neimenovanog izvora iz središnjice HNS-a, prema kojoj vrh stranke više na njega kao kandidata ne računa jer „svatko tko obnaša javnu funkciju koja je opterećena takvim teretom ne može ići u gradonačelničku utrku“.

Treba ipak pričekati podne i vidjeti što će novo u cijelom slučaju reći sam gradonačelnik.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana