Aktualno

“Vlahušić mora otići”

"Vlahušić mora otići"

Grupa znakovitog naziva “Vlahušić mora otići” pojavila se ovih dana na društvenoj mreži Facebook, te također u obliku peticije.

U opisu peticije stoji:

“Odlukom Okružnog suda u Splitu od 18.12. 2012. godine dubrovačkom je gradonačelniku Andru Vlahušiću utvrđena krivnja za kazneno djelo zlouporabe položaja te je nepravomoćno osuđen na uvjetnu kaznu od dvanaest mjeseci zatvora. Time su Dubrovnik i njegovi građani strovaljeni u balkanski kal, navučena im je sramota kakva ih nikada nije snašla tijekom duge povijesti, jer kroz vise od dva stoljeća, od rušenja Dubrovačke Republike do danas, niti jedan dubrovački gradonačelnik nikada nije bio kazneno gonjen niti osuđivan. Upravo zbog toga, zbog obraza svih nas koji živimo u Gradu i čije je povjerenje izigrano, zbog onih koji su nekad ovdje živjeli i zbog onih koji će sutra živjeti u Dubrovniku zahtijevamo od gradonačelnika Andra Vlahušića da napokon postupi odgovorno i smjesta podnese ostavku.”

Grupa trenutno ima tek dvadesetak “lajkova”, a peticija desetak potpisa. Kako će se dalje razvijati situacija, ostaje tek vidjeti.
 

Pročitajte još

[FOTO] BAHAT I NEKULTURAN A gdje nego na sred puta?

Dulist

SUTRA U GOSPINOM POLJU Motociklisti, policija vas poziva na poligon sigurne vožnje

Dulist

Libertas pojačava polaske ‘šestice, uvodi i svakodnevnu noćnu liniju

Dulist