Natrag
19.3.2019 16:19

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlahušić i Vićan: Nismo krivi!

27.3.2012 @ 11:03 Andrea Falkoni Račić Afera Šipan

Podijelite:

Gradonačelnik Andro Vlahušić i koalicijski mu partner, direktor tvrtke Dubrovačko primorje, Pero Vićan pred Županijskim sudom u Splitu su se, po pročitanoj optužnici izjasnili da se ne osjećaju krivim.

Jutros je, podsjetimo, započelo suđenje dvojcu optuženom za aferu Šipan po optužnici koju je protiv njih podignuo USKOK još u srpnju 2011. godine.

Kako donosi Slobodna Dalmacija, gradonačelnikov odvjetnik Joško Cheh izjavio je kako zapravo nema kaznenog djela te da će inzistirati na provođenju knjigovodstveno- financijskog izvješća koje nije do sada napravljeno, dok je tužiteljica u svom uvodnom izlaganju rekla kako će u postupku dokazati sve ono što im se stavlja na teret.

Tijekom jutra očekuje se i davanje iskaza Denisa Orlića i Iva Romića, bivšeg predsjednika i tajnika Društva prijatelja dubrovačke starine, dok će se pred sutkinjom Majić sutra pojaviti i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti te tajnica gradonačelnika Jelena Pavlović.

Komentari

O autoru: Andrea Falkoni Račić

Profesorica sam povijesti i etnologije, no igrom slučaja, ili sreće, nakon završenog studija počela sam raditi kao - novinarka. I u tom poslu, uz lijepe, ali i teške trenutke, ostala niz godina. Volim kad svojim radom pomažem ljudima velikog srca. U slobodno vrijeme, nije da ga baš imam, čitam, slušam, osluškujem...

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana