Natrag
19.2.2019 16:04

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vlada na faceu i Twiteru traži ideje za turizam

23.4.2012 @ 21:07 Dulist Aktualno

Podijelite:

Vlada RH traži pomoć građana pri oblikovanju strategije razvoja hrvatskog turizma, kao i za turizam ključnih zakona.

Na stranicama Ministarstva turizma objavljeno je da je pokrenut projekt e-konzultacija kojim žele potaknuti građane i sve zainteresirane na slanje svojih prijedloga, ideja i mišljenja o projektima ministarstva.

Građane se želi aktivno uključiti i u proces pripreme prijedloga za izmjene i dopune određenih zakonskih akata koji će ove godine biti upućeni u proceduru. Svoje prijedloge za izmjenu Zakona o pružanju usluga u turizmu građani mogu poslati do 15. svibnja na e-mail savjetovanje@mint.hr, dok do 15. rujna mogu slati prijedloge za izmjenu Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma.

Osim toga, svi građani mogu se uključiti i u izradu glavnog plana i strategije razvoja hrvatskog turizma koju priprema Institut za turizam. Prijedlozi, ideje i mišljenja mogu se poslati do 1. kolovoza na e-mail adresu strategija@iztzg.hr, ali i na forumu forum.iztzg.hr.

Strategija će odgovoriti na ključna pitanja te će dati novu razvojnu viziju hrvatskog turizma, a ujedno će biti i osnova za povećanje konkurentnosti te za povlačenje novca iz fondova EU, ističu u Ministarstvu turizma.

Komentari

O autoru: Dulist


Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana