Sport

VK JUG CO Svečano potpisan novi sponzorski ugovor s OTP bankom

Novi sponzorski ugovor između VK Jug CO i OTP banke potpisan je ovog petka na gruškom bazenu. Ovim ugovorom OTP banka nastavlja već skoro dva desetljeća dugu tradiciju pružanja potpore VK Jugu.

OTP banka, jedan od najznačajnijih sponzora kluba, čestitala je Jugu na osvajanju još jednog prvenstva na najljepši mogući način – potpisivanjem novog sponzorskog ugovora. U ime OTP banke ugovor je potpisao predsjednik Uprave Balázs Békeffy.

– Od srca čestitam Jugu na osvojenoj tituli prvaka Hrvatske i svi u OTP banci smo ponosni što smo doprinjeli ostvarenju ovog sportskog uspjeha. Naravno da nam je i kao sponzoru posebno zadovoljstvo što se naše ime vezuje uz novog, ali i starog prvaka Hrvatske, ali nam još više znači da smo kao sponzor Juga već dugi niz godina dio jedne duge i značajne tradicije Grada jer smo svjesni značaja ovog kluba za cijeli Dubrovnik – poručio je Békeffy.

-OTP banka je istinski partner i prijatelj Juga već dugi niz godina tijekom kojih smo se zajedno razvijali i nadopunjavali. Doprinos OTP banke radu kluba je nemjerljiv i hvala vam što prepoznajete našu viziju, trud i rad i što nam dajete podršku da nastavimo nizati vrhunske profesionalne rezultate. Okrenuti smo budućnosti, a ova kontinuirana podrška OTP banke najbolji je poticaj za ostvarivanje još boljih rezultata – poručio je predsjednik VK Juga, Tomislav Dumančić.

Kao poseban poklon Jugaši su Békeffyju poklonili vaterpolsku loptu s potpisima igrača, dres Juga te prvu knjigu o povijesti Juga ‘Pet do sto’.

Pročitajte još

PING PONG LIGA Ovo su rezultati 4. kola!

Dulist

LEN LIGA PRVAKA Minimalan poraz Jugaša u Pireju

Dulist

NAJUSPJEŠNIJA SEZONA BK DUBROVNIK Barbara Janičić juniorska viceprvakinja Hrvatske

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija