Natrag
20.4.2019 12:27

facebook

twitter

google

rss

dulist

Viva voda stiže u Vaše susjedstvo

8.2.2012 @ 11:06 Baldo Marunčić Zanimljivosti
2;2

Podijelite:

Zbog nestašice pitke vode na policama dubrovačkih trgovina tvrtka Viva d.o.o. odlučila je vodu iz svoje punionice na Grudi prodavati izravno građanima Dubrovnika na tri gradske lokacije.

Tako će se pitka voda prodavati danas od 12 do 17 sati kod Pošte Lapad, u Gružu kod ulaza u luku i u Mokošici ispred zgrada.

Direktor prodaje Mato Arbulić kazao je za duList kako tvrtka ima dovoljno pitke vode na skladištu, a s obzirom na situaciju u gradskim trgovinama osjetili su da nešto konkretno trebaju poduzeti.

– Kada ste mali proizvođač, onda baš niste u mogućnosti ući u veće prodajne centre – pojašnjava Arbulić ovaj potez tvrtke te činjenicu da su police s vodom u većim centrima prazne, a da je u skladištu tvrtke ima više nego dovoljno.

Obavijest Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije kako voda zbog dugotrajnih padalina nije za piće još uvijek je na snazi, a po najavama prognostičara idućih dana mogu se očekivati nove oborine koje bi mogle doprinijeti pogoršanju situacije.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana