Natrag
20.2.2019 02:13

facebook

twitter

google

rss

dulist

Viskoviću stigao Tucakov poziv

2.12.2013 @ 17:41 Mia Njavro Sport

Podijelite:

Mladi Splićanin Ante Visković, koji u ovoj sezoni nastupa za Jug na posudbi iz splitskog Mornara BS, dobio je poziv izbornika vaterpolske reprezentacije Ivice Tucka za predstojeći kvalifikacijski susreta Svjetske lige koji se igra 10. prosinca u Zagrebu protiv Grčke.

Visković se našao na popisu šesnaest igrača, a osim njega od Jugaša su poziv dobili i Bijač, Bušlje te Dobud.

Na izbornikovom popisu su vratari: Marko Bijač i Ivan Marcelić; centri: Nikša Dobud, Luka Lončar i Ivan Krapić; bekovi: Andro Bušlje, Ivan Bujubašić i Ivan Milaković te vanjski igrači: Paulo Obradović, Anđelo Šetka, Sandro Sukno, Petar Muslim, Ante Vukičević, Luka Bukić, Duje Živković i Ante Visković.

– Ovaj poziv doživljavam kao ogroman poticaj za nastavak karijere. Otkako sam doša u Juga radim puno i osjećam napredak, a naravno da je svakom igraču najviše što može doživjeti poziv za nacionalnu selekciju – kazao nam je Ante Visković, igrač Juga CO.

Komentari

O autoru: Mia Njavro

Diplomirana novinarka i magistrica komunikologije. U slobodno vrijeme pišem, u radno vrijeme pišem. Prestala sam skupljati salvete, a najčešće se bavim temama od životne važnosti, kao što su filmovi, glazba i društveni mediji.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana