Natrag
18.2.2019 19:36

facebook

twitter

google

rss

dulist

Vijeće za mlade Biskupije poziva na ‘Nightfever’

1.8.2013 @ 9:24 Baldo Marunčić Zanimljivosti

Podijelite:

Vijeće za mlade Dubrovačke biskupije u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Dubrovnika poziva vas na 'Nightfever', koji će se održati u Dubrovniku, večeras, 1. kolovoza u crkvi Sv. Vlaha.

Nightfever započinje sa Euharistijskim slavljem u 20 sati, koju predvodi msgr. Mate Uzinić, nakon čega slijedi program od 21 sat do ponoća.

Nightfever je projekt međunarodnoga karaktera, pokrenut 2005. godine u Kölnu, u Njemačkoj, nakon Svjetskog dana mladih. Osmišljen kao večer otvorenih vrata Crkve, u kojoj se želi omogućiti ljudima, koji se tu večer zateknu u Gradu, trenutke molitve i meditacije.

Specifičnost Nightfevera je u pjesmi, molitvi i meditaciji na više svjetskih jezika. Tijekom programa mladi će na Stradunu pozivati zainteresirane, da uđu u Crkvu i zapale svijeću.

Ovaj projekt je do sada održan u šezdesetak svijetskih gradova, od čega ističemo Rim, Sydney, Glasgow, Munchen, Lourdes, te Split u kojem je ovaj projekt realiziran prvi put u Hrvatskoj 2012.

Komentari

O autoru: Baldo Marunčić

Diplomirani novinar i magistar struke odnosa s javnošću sa žutim pojasom iz karatea. Fanatik trivije, šahovski kibicer i zaljubljenik u ukusnu domaću hranu i svoj Grad. Ne podnosi nepravdu i smatra kako novinarstvo treba biti oružje protiv te nepogode.

Iz rubrike
   Impressum | Privatnost | Uvjeti
  © 2018 dulist d.o.o. Sva prava pridržana